Zakur ustel - Gutman, Colas; Boutavant, Marc; Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Berriozar : Denonartean, 2024)
Zakur Ustel aurkezten dizugu. Zaborrontzian bizi da, sardina-usaina dauka, arkakusoz josita dago eta alfonbra zahar baten antzeko ilajea darama aldean. Ez hori bakarrik, tuntun samarra ere bada. Bihotz onekoa ere bai, ordea: beregan dena da poza eta bizipoza. Izugarri maiteko duzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Chien Pourri
Keywords: Umorea; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak