Behinola : haur eta gazte literatura aldizkaria 49. zenbakia - Luki Albisua, Miriam; Agirrezabal, Lore; Galtzagorri Elkartea (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2024)
Irakasleen prestakuntzarako aldizkaria da, haur- eta gazte-literaturaren ingurukoa. Behinolaren 49. zenbakia euskarazko haur eta gazte literaturari buruzko aldizkari bakarraren 25. urteurrenaren barruan kokatu dugu. Etorkizunaren gaia jorratu dugu Behinolaren erredakzio batzordeko kideok eta 50. zenbakian haurrek eta gazteek jorra dezaten nahi dugu.
Hitzaurrea Erreportajea: Etorkizunaren egunkaria. Galtzagorri (fake) albiste: Katsumi Komagatari Urrezko Koartza eman diote "in memorian", Istorio Grafikoen Euskadi Saria sortu du eratu berri den Eusko Jaurlaritzak, Kalean da doako AA-DAHL aplikazioa, Haurrak eta gazteak greba mugagabean Sormenez: Batirtze Beilegi eta Pink Biribil. Lau eskutara: Iker-miker (Ikerne Gorriti). Otsoa datorrenerako (Sia Bidegorri). Iruzkinak Aleak xehatzen: Obalia Balaruk. t
Haur Hezkuntza, Lehen Hezkuntza, DBH eta Batxilergoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
Keywords: Haur eta gazte literatura -- Aldizkariak; EIMAk onetsitako materialak