Etxe bat norberarena - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Irun : Alberdania, 2024)
Duela mende inguru zioen Virginia Woolfek idazleak dena duela kontra, idazten ari dena oso-osorik atera dakion gogotik [$1! =(B] askoz ere handiagoak direla zailtasun horiek guztiak emakumeen kasuan. XIX. mende hasiera arte pentsaezina baitzen emakume batek gela bat izatea norberarena. 94 urte igaro dira ordutik eta andrazko idazleak agian izendatu du gela bat norberarena; baina, gero, bizitza iragazi zaio zirrikutuetatiks
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza izan du liburu honek
Keywords: Saiakerak