Gu, haurtxoak! - Garibal, Alexandra; Davenier, Christine; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Guk badakigu bakarrik janzten, jolas egiten, jaten... Txikien lorpenak handiak dira!
3 urtetik aurrera (urdina)
Nous, les bebés!
Keywords: Euskara -- -Hiztegiak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura