HIPI Aixerrota: Bem vinda Aixerrotara! Ongi etorri Aixerrotara! - Elorza Goenaga, Eider; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2024)
Ikasle atzerritarrentzat euskara ikasteko google sites-a. HIPI programan erabiltzeko egokia.
Webgrafia: 20. or.
DBH, 1. mailatik 4. mailara
Keywords: Soziolinguistika; HIPI; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak; Ikas-egoerak; Eduki digital didaktikoak