Estolderian - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2024)
Estolderian, hortxe amaitzen da espazioko trilogia hau. Lapur batek ia berea egin du, sari-ehiztari bat zeharo amorratuta dago eta Mikrongo hainbat ontzi estolda-zuloen gainean hegan dabiltza. Eta are okerrago: Bare erregea, izpi ahaltsu batez armaturik, Superpatata behin betikoz suntsitzeko prest dago. Lortuko al du?
6 urtetik aurrera (urdina)
Superpatata. Enredo cósmico. En las cloacas
Keywords: Abenturak; Fantasia; Superheroiak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura