Musika irakasleentzako baliabide-eskuliburua - Zubigaray Orbea, Arrate; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2024)
Proiektu honen xedea musika irakasleei zuzendutako ikasmateriala eskaintzea da. Zehazki, lanean bildutako baliabideak Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako lehen zikloan erabiltzeko diseinatu dira. Lanean hainbat gairi buruzko azalpen eta jarduerak biltzen dira: biografia laburrak, audizio aktiboak burutzeko baliabideak, musika klasean jotzeko proposamenak, historiako hainbat garaitako instrumentuak ezagutzeko jarduerak eta abar. Bertan bildutako baliabideen helburua musika irakasgaiko oinarrizko jakintzak eskuratzea ez ezik, beste ikasgai batzuekin ezagutzak lotu eta eremuka lan egiteko aproposak izatea da
DBH, 1. maila
DBH, 2. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak