Fisikako praktikak - Iparraguirre Izaga, Arantza; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2024)
Batxilergoko 2. mailako fisika-arloan, esperimentazioan oinarri duen praktika multzoa.
Bibliografia eta webgrafia: 61.-65. or.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak