Sexualitateak : sexuari, plazerari, aniztasunari eta adostasunari buruzko gida inklusiboa - Duque, Isa; Lyona; Oses Saiz, Maria (Orba : Savanna books, 2024)
Akabo SexFake.ak edo sexualitateari buruzko amen-amenak, aurreiritziak, teoria aspergarria, lotsa edo erdizka geratzen den informazioa. Hitz egin dezagun naturaltasunez genitalei, adostasunari, masturbazioari, gorputzen onarpenari, aniztasunari, "birjintasunari", plazerari izen arrarodun praktika sexualei, usainei fluidoei, neurriei, ileei eta desirei buruz. Isa Duqueren tailerretan aipatu diren gai guztiak, benetako gazteen eta benetako familien artean. "Sexualitateak" duzu esku artean: sexuari, plazerari, aniztasunari eta adostasunari buruzko gida inklusiboa. Irudika ezazu zure lagunik onenak, master bat duela sexologian 15 urterekin. Gutxi gorabehera, halakoa da liburu hau irakurtzea.
13-16 urte (horia)
Sexualidades : guía inclusiva sobre sexo, placer, diversidad y consentimiento
Keywords: Sexu-heziketa; Sexualitatea; Sexu-nortasuna; Sexu-aniztasuna; Erreferentzia-materialak