Eskribu galduen bila : autobiografia eta kultur kritikak - Urkizu, Patri (1946-2024); Lezo. Udala (Lezo : Lezoko Udala, 2023)
I. Lezo, nire sorterria, 1946-1958. II. Zornotza eta Alesbesen karmeldarrekin, 1958-1962. III. Ikasle Donostia, Madrid eta Salamancan, 1962-1970. IV. Irakasle Donostia eta Errenteriako institutuetan, 1970-1985. V. Lezoko alkate, 1979-1983. VI. Bordelen konpainia onean, 1985-1988. VII. Eskribu galduen bila
Patri Urkizuren idazlanen zerrenda: 591.-612. or.
Keywords: Urkizu, Patri -- (1946-2024); Biografiak; Monografiak; Baliabide digitalak