Kaka, putza, pixa : komunera joateko gidaliburua - Isern, Susanna; Ferrero, Mar; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2024)
Kaoalaren urtebetetzea da, eta primeran pasatzen ari dira denak. Baina bada komuna oso ondo erabiltzen ez dakienik ere... Lortuko du Elefantek pixari eustea partida amaitu arte? Tukan komunetik pasa ote da etxetik irten aurretik? Txikienek komunera joaten ikas dezaten zenbait trikimailu dibertigarri.
0-4 urte (urdina)
Caca, pedo, pis : manual para ir al baño.
Keywords: Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ikaskuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak