Wanted : erretratu odoltsua - Boriau, David; Dhondt, Steven; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet, 2024)
1877. Dull cheyene gazteak bere tribuaren sarraskia mendekatu nahi du. Mendebalde basatian barrena dabil, bere mentore Oscar Carjat argazkilari nomadarekin batera. Herriz herri dabiltza, tokian tokiko agintarientzat lanean, bidelapuren arrastoari segituz eta lekukoei deklarazioak hartuz; horien bidez, Dull-ek, aurpegiak marrazteko talentu handia baitu, marra soil batzuk egin eta "Bila" afixetako irudiak egiten ditu. Haatik, Dullen lapitzak botere ezohiko bat ere badu bere baitan gordea, bere arbasoen ondarea...
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura