DenboraZup - Begiristain, Maialen; DenboraZup SL (Vitoria-Gasteiz : DenboraZup, 2019)
Gure Herriko historia era didaktiko eta dibertigarrian ezagutzeko karta jolasa da denboraZup! Jolas honetan, Euskal Herriko gertakari desberdinak aurkituko dituzu eta horiek ezagutzeko aukera izango duzu. Noiz egon ziren bikingoak Baionan? Zein urtetan izan zen Gernikako bonbardaketa? Ba al dakizu noiz hil zen Kaxilda Hernaez anarkista? Ezetz asmatu noiz jaio zen Katalina Erauso neska soldadua! Zer gertatu zen aurrena, Athletic Cluben sorrera edo Lehen Mundu Gerra? Ezagutzen al duzu zure herriaren historia? Elkarrekin ikasi eta jolasteko aukera ematen dizu DENBORAZUP jolasak! Data garrantzitsuak kolkoan gorde eta kartarik gabe geratzen den lehen jokalaria izango da txapelduna! 110 une historiko aurkituko dituzu karta berezi hauetan ilustratuak, euskal kultura eta historia uztartzen dituen bilduma paregabean!
11 urtetik aurrera (berdea)
Argibideak euskaraz
Keywords: Historia -- Euskal Herria; Euskal kultura; Jolas didaktikoak