Ikusgela : zortzi aita ez hain santu - Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Gonzalez Larrañaga, Galder; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2024)
Eliza Katolikoaren agintari gorena da aita santua, baina izan dira hain santu ere izan ez direnak.
01:09 8) Bonifazio VIII.a
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak