Utziko didazu zure txupeteak ikusten? - Genechten, Guido Van; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Aduna : Ttarttalo, 2024)
Sagutxok jakin-min handia du. Den-dena jakin nahi du, den-dena ikusi nahi du... baita bere lagunen txupeteak ere. Eta hori txupete pila daukatena! Erabilitako txupete horiekin zerbait egiteko garaia da, pentsatu du Sagutxok. Irudiz hornitutako liburu honetan, Sagutxok irtenbide original bat dauka txupetea erabiltzeari uzteko, eta baita erabilitako txupeteen arazoari aurre egiteko ere.
0-6 urte (urdina)
Mag ik je tutjes eens zien?
Azal-hegal altxagarriak ditu.
Keywords: Jakin-mina; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txupeteak; Haur eta Gazteentzako Literatura