Izaro : natura eta historia = Isla de Izaro : naturaleza e historia - Erkoreka, Anton; Armendariz, Xabier ([Bilbo] : Bizkaiko Foru Aldundia, 2023)
Anton Erkoreka eta Xabier Armendariz komisario dituen erakusketak uharteko fantziskotarren komentuaren 600 urteak ematen ditu ezagutzera, eta, gainera, Izaroren historia naturala azaltzen du, bertako flora eta fauna; bai eta uhartea inguratzen duten itsaspeko hondoak, bere ondare artistikoa, Madalen Eguneko jaia eta Izaroren inguruan kultura herrikoian, literaturan eta zineman dagoen iruditeria ere.
Bibliografia: 80. or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Natura -- Izaro (Uhartea); Izaro (Uhartea) -- Historia; Monografiak