Adostasunik gabe : burutazio deserosoak feminismo autonomotik - Fillat Oiz, Nerea ([Bilbo] : Hordago, 2023)
Azken 6 urteentan Hordago aldizkarian argitaratutako Nerea Fillaten zutabe aukeraketa.
Keywords: Feminismoa; Saiakerak