Ikusgela : tupustarriak - Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2024)
Tupustarrien gaineko zortzi datu jakingarri.
01:03 8) Urre-kolorea
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak