Ikusgela : Eraztunen Jauna - Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Gonzalez Larrañaga, Galder; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2024)
Eraztunen Jaunaren gaineko zortzi datu jakingarri.
00:56 8) Adaptazio ezagunena
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak