Erraldoiak - Bastegieta, Haizea; Ogando, Naroa; Iparragirre, Leire ([Kanpezu] : Gu Geu, 2023)
Elai alai, alai ele, Elai mele, alai ulu, Elai kilker, alai kilikor, Elai kuluxkan, alai kulunkan, Elai kiliki, alai erraldoi! Heldu eskutik Elairi, eta, bihotz bi eta lau begi, egin zaitezte biok handi: handi, hAnDi, HANDI... Ezin hobea, Euskal Herriko erraldoiak ezagutzeko. Ez denak, baina bai Elaik bidean aurkitu dituenak. Semeari bularra ematen ari zela burutazio zoro bat izan zuen amatxo ameslari haren emaitza duzu honako hau.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Folklorea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak