Ikusgela : Olentzero - Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Arretxea, Lander; Kortabarria, Asier; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Olentzeroren gaineko zortzi datu jakingarri.
01:04 8) Mari Domingi
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Euskal kultura; Euskal mitologia; Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Eguberriak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak