Ikusgela : nola funtzionatzen du hipoteka batek? - Arretxea, Lander; Arriaran, Ainara; Osa, Iratxe; Elorza, Jose Luis; Imaz Mendizabal, Olatz; Bolibar, Ander; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Astorga, Alazne; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Laneki Elkartea (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Ekonomia kontzeptuak modu bisual eta erakargarrian azaltzeo bideo-sortaren bigarren denboraldia da hau. Ikusgelaren euskarazo bideo pedagogiko libreen atariaren saila da, eta Laneki-Jakinbai elkarteko irakasleak ditu bidaide. Gutxieneko soldata, tokian tokiko legeak ezartzen duen arabera, enplegatzaileak langileari gutxienez ordaindu behar dion diru-kopurua da.
03:32 Itxiera
Batxilergoa
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Lanbide Heziketa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2022ko deialdia)
Keywords: Enpresa eta ekimen sortzailea (modulua); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak