Begiak - Gren, Miguel; Chamizo, Gaizka (Berrogainia : ZTK, 2023)
Jael eta bere amonarekin batera, beldurrari aurre egiten dion istorio batean murgilduko gara. Gure haurrek bizi duten munduaren errealitatea birrasmatzeko saiakera, irudimenez, barne unibertsoz eta bizipozaz josia. Maitasunaz, enpatiaz eta orainaren botereaz mintzo den istorioa.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Beldurra; Maitasuna; Enpatia; Amona-biloben arteko harremana; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak