Gorputz txiki batean jaio nintzen - Uribelarrea Losa, Mikel (Berriozar : Denonartean, 2023)
Gorputz txiki batean jaio ginen, eta horri begira esleitu ziguten genero bat, guk geuk gure nortasuna zein den adierazi aurretik. Esleitze horretatik jaiotzen dira inposaketak ere, desberdintasunak, etiketak, aurreiritziak eta gutaz espero diren hainbat gauza. Eta zer erru dauka nire gorputzak?
12 urtetik aurrera (horia)
Durango sor(tzaileen) leku bekan saritua literatur eta ilustrazio atalean
Keywords: Sexu-nortasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Transexualitatea -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura