Txulotik - Mattin; Agirresarobe, Ixabel; Usurbil. Udala (Berriozar : Denonartean, 2023)
Juan Jose Alkain Udarregi eta Remigio Mendiburu Miranda, euskal artistak eta lagunak, liburu honetan beraien arteko erlazioa kontatzen da.Udarregi bertsolariaren omenez Remigio Mendiburuk egindako Usurbilgo eskultura du ardatz kontakizunak.
8-10 urte (gorria)
Liburu honek Usurbilgo Udalaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Udarregi -- (1829-1895); Mendiburu, Remigio -- (1931-1990); Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Biografiak