Ikusgela : ekologia digitala : zenbat kutsatzen dugu online? - Arretxea, Lander; Palacios, Leire; Berganza, Elba; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Badalab, hizkuntza berrikuntzako laborategia; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Zertarako erabiltzen da etengabe sortzen dugun datu kopuru erraldoi hori?
04:28 Itxiera
Batxilergoa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)