Ikusgela : Bell Hooks ulertzeko gakoak - Lizarzaburu, Mijo; Maldonado Barahona, Teresa; Arretxea, Lander; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Badiola, Klara; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Agora Filosofia Elkartea; Joxe Azurmendi Katedra; Bikoiztaile Euskaldunen Elkartea (BIEUSE) (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Bell Hooks pentsalari, idazle, militante feminista eta aktibista sozial estatubatuarra izan zen.
06:08 Itxiera
Bibliografia: webgunean
Batxilergoa, 2. maila
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2022ko deialdia)
Joxe Azurmendi Katedra, Agora Filosofia Elkartea eta Bieuse Elkartearen laguntzarekin.
Keywords: Hooks, Bell -- (1952-2021); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak; Biografiak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)