Brunaren abestia - Pinedo, Txema; Caballero, Paul; Olano, Antton (Donostia : Erein, 2023)
Lehen eskola-eguna da eta Brunak lagun berri asko egin ditu. Guztien izenak gogoratu nahi ditu, gero aitonari banan-banan aipatzeko. Eta horretarako, zer hobe abesti bat baino? Brunaren abestia ipuinaren bidez, egileak Alzheimerra zer den eta zer ondorio dituen azaldu nahi die haurrei, era samur eta oniriko batean.
5 urtetik aurrera (urdina)
La canción de Bruna
Keywords: Alzheimer gaixotasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak