Elkarren lagun, gau eta egun - Garmendia, Irati; Arzelus, Ane (Donostia : Erein, 2023)
Baratzaren inguruko hiztegia, errimen eta abestien munduan murgilduz. Baratzean zenbat bizilagun dauzkagun! Elkarren lagun, gau eta egun!
4-10 urte (urdina)
Letra larria
Letra etzana
Keywords: Barazkiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak