Vlad, banpiro txikia - Zorrilla Drago, Flavia; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Vlad oso banpiro apaina da. Modak ematen dio bizipoza! Alabaina, sekretu bat ezkutatzeko erabiltzen du zaletasun hori...Vlad besteak ez bezalakoa dela sentitzen du eta kapa atzean ezkutatzen saiatzen da... Inork ezagutuko ote du bere sekretua? Norbere burua onartzeari buruzko liburu dibertigarria
3-6 urte (urdina)
Vlad, the Fabulous Vampire
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak