Kaosaren zulo beltza - Bican, Leo; Broseta, Pablo; Rubio, María Trinidad; Arana, Aitor ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Ezagutzen al duzu unibertso osoko kirolik ikusgarriena? Astrobol du izena. Arau gutxi, amarru asko eta izarrarteko dibertsioa barra-barra! Denek ondo dakite Harrikoskorreko taldea oso batuta dagoela. Horregatik, taldekide berriak onartu beharko dituztela jakiteak lurrikara handia sortu du. Kide berriak aukeratzeko probetan, momien, Cro-Magnongo gizakien eta bikingoen inbasio izugarria gertatuko da. Kaosaren zulo beltza da!
8-10 urte (gorria)
El agujero negro del caos.
Keywords: Abenturak; Galaxia; Unibertsoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak