Ozeanoa pop-up - Jankeliowitch, Anne; Charbonnel, Olivier; Buxton, Annabelle; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Liburu hau zabaldu aurretik, hartu arnasa eta eutsi. Hiru..., bi..., bat... eta murgil zaitez! Deskubritu gure planetako ozeanoaren jatorria eta urpeko lehen bizitzak nola sortu ziren; miretsi koralezko arrezife apartak eta itsasoko biodibertsitatearen edertasuna; igo itsasontzi harrigarrietara eta harritu zaitez itsasoko kondairekin. 5 pop-up eta animazioak ditu.
8-10 urte (gorria)
Pop-up Océan
Keywords: Itsaso eta ozeanoak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Pop-up liburuak