Eder eta Gaueko Erraldoiak - 9; Pirolli, Anna; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Fantasiari eta irudimenak mundua aldatzeko duen ahalmenari egindako kantua. Zer egingo zenuke zuk gau batez hiru erraldoi zure logelako leihora hurbildu eta munduari behatzera gonbidatuko bazintuzte? Horixe da hain zuzen Ederreri gertatuko zaiona istorio honetan. Lagundu Ederreri eta Gaueko Erraldoiei ibilaldi zoragarri honetan eta egiaztatu zer gerta daitekeen gure irudimenak bidea argitzen duenean! Sormenaren eta irudimenaren indarra goraipatzen duen kontakizuna.
3-6 urte (urdina)
Olivier and the Night Giants
Keywords: Erraldoiak; Irudimena -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak