Ikusgela : humanitate digitalak : pantailak eta gizarte zientziak, biak bat - Arretxea, Lander; Palacios, Leire; Berganza, Elba; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Badalab, hizkuntza berrikuntzako laborategia; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Esan egia. Zuk ere irakurtzen dituzu albisteak eta txostenak gauza asko ondo ulertu gabe. Baina zer dira humanitate digitalak?
02:47 Zer ikertu?
Batxilergoa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Hezkuntzako berrikuntzak; Berrikuntza teknologikoak -- Alderdi sozialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)