Ikusgela : Mary Wollstonecraft ulertzeko gakoak - Arrieta Urtizberea, Agustin; Garmendia, Alba; Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Badiola, Klara; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Agora Filosofia Elkartea; Joxe Azurmendi Katedra; Bikoiztaile Euskaldunen Elkartea (BIEUSE) (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Mary Wollstonecraft filosofo eta idazle ingelesa izan zen. Horrez gain, emakumeen eskubideen defendatzailea ere izan zen. Bai bere bizitzak eta baita bere obrak ere eragin handia izan dute feminismoaren historian.
05:58 Itxiera
Bibliografia: webgunean
Batxilergoa, 2. maila
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Joxe Azurmendi Katedra, Agora Filosofia Elkartea eta Bieuse Elkartearen laguntzarekin.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2022ko deialdia)
Keywords: Mary Wollstonecraft -- (1759-1797); Feminismoa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak; Erreferentzia-materialak; Biografiak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)