Perez sagua - Sue, Carolina; Cafferata, Florencia; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2022)
Mendira egindako txango batean, Martinez saguak Perez sagua ezagutu du. Oso sagu lasai eta jatorra da, baina sekretu zirraragarri bat du... Zer ote darama motxilan? Ezagutu haren sekretua eta gorde motxilan erortzen zaizkizun hortz guztiak. Horrela, ez dituzu galduko eta Perez sagua bisitan joango zaizu.
4 urtetik aurrera (urdina)
Kartoia laminatu distiratsua duen estalki oihalezko motxilarekin
Keywords: Perez Sagutxoa (Fikziozko pertsonaia); Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Album ilustratuak