Sirenak - Love, Jessica; Meabe, Miren Agur (Madrid : Kókinos, 2023)
Julianek hiru neska ikusi ditu sirenaz mozorrotuta eta liluratuta geratu da. Berak ere sirena izan nahi du. Baina zer esango du amonak? GJH 5: Genero berdintasuna
4 urtetik aurrera (urdina)
Julian is a Mermaid
Keywords: Tolerantzia; Norberaren nortasunaren bilaketa; Transexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak