Mirabella eta edabe-eskola - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Eta... nola ez! Isadoraren lehengusina nagusienari ikaragarri gustatzen zaio endredoak sortu eta haietan murgiltzea! Mirabellaren eguna korapilatzen hasi da: erratz magikoa bihurri samar dabil, ez du bere lagun Karlota inon aurkitzen, eta prestatu berri duen edabea... okerreko pertsonaren gainean isuri du! Lortuko ote du Mirabellak horiek guztiak bideratu eta eguna ondo bukatzea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Mirabelle Has a Bad Day
Keywords: Sorginak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura