Bekatua - Labandibar Arbelaitz, Goiatz (Donostia : Erein, 2023)
Ezezagun baten ohean esnatu da Garazi; ondoan duen gaztea ez da (S0(Bbere Axi(S1(B. Pentsamenduak korapilatu zaizkio protagonistari, bezperan edan zituen marrubizko tekila txupitoak bere sabelean nola. Egoera berriak haren ordu arteko bizimodua, harremanak, ziurtasunak eta usteak irauliko ditu. Bakarrizketa maistraki darabil Goiatz Labandibarrek Bekatua eleberrian. Tragikomedia honetan, protagonistaren ahots organiko eta hordigarriak txundituta utziko du irakurlea.s
Ramiro Pinilla eleberri laburren saria 2021
Keywords: Helduentzako Literatura