Muuu-gida sendagai bila! - Edmonds, Guy; Zeremes, Matt; Minton, Jake A.; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2023)
Inguruko guztiek jarraitzen dute marruka eta lerdea dariola han eta hemen, etengabe! Dirudienez, zonbien izurrite hau sendatzeko lagunekin pentsatutako planak ez du nahi genukeen emaitza onik izan. Baina ez ni ez nire lagunak ez gaude amore emateko prest. Ziur gaude nire txakur Hartzen lerdeak salbatuko duela mundua.
8 urtetik aurrera (gorria)
Zombie Diaries: Face the Moosic!
Keywords: Zonbiak; Egunerokoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak