Adimen emozionala : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 1.go zikloa : 12-14 urte : eranskinak - Ezeiza Urdangarin, Beatriz; Izagirre Gorostegi, Antton; Lakunza Arregi, Arantza; Gonzalez, Jose Antonio; Berastegui, Jon (Donostia : Gipuzkoako Foru Aldundia, Berrikuntzaren eta Jakintzaren Gizarteko Departamentua, 2008)
Proiektu honen helburua zera da: Gipuzkoako hezkuntza komunitate osoan, 3 eta 20 urte artekoan, programa praktiko eta orientagarria eskaintzea, bai eta zeharkakoa ere, Adimen Emozionala garatzeko "Tutoretza-ekintzatik", gure gazteek, heziketa akademikoa amaitzerako, gaitasun emozionalak ere bereganatuta izan ditzaten. Material honekin, hezitzaile eta gurasoek helarazi diguten kezka nabarmenari erantzun nahi izan diogu. Proiektua gauzatzeko, ezinbestekoa izan da inplikatutako Gipuzkoako hezkuntza komunitatearen laguntza paregabea.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Adimen emozionala; Hezkuntza emozionala; Monografiak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak