Patioa eraldatzen. Diziplinartekoa (ikas-egoera) - Euskadi. Hezkuntza Saila ([Vitoria-Gasteiz] : Hezkuntza Saila, 2023)
Diziplinarteko ikas-egoera bat da, eta tutoreak emateko prestatuta dago. Normalean espezialisten ardurapean egoten diren arloak -ingelesa, heziketa fisikoa eta musika- txertatzeko aukera ematen du, diseinatutako jarduerekin lotutako dinamikak diseinatu baitira.
Lehen Hezkuntzako 3. zikloa
Keywords: Baliabide digitalak; Ikas-egoerak; Curriculumeko baliabideak