Hildako haurra - Barandiaran, Gotzon; EHAZE (Donostia : EHAZE ; Zarautz : Larrabetzu : Susa, 2023)
Gotzon Barandiaran Arteagaren bi antzezlan bildu ditugu liburu honetan: "Hildako haurra", orain arte, antzeztu gabekoa, eta "Besaulkiak", Abarka antzerki taldeak oholtzara eramana, Ander Lipusen zuzendaritzapean. Ahots aniztasuna da testu hauen bereizgarri garrantzitsu bat, botere mota ezberdineko dialogoan edo, esan dezagun, etengabeko talkan. Oholtzako kodeetara gerturatzen jakin duten idazle baten testuak dituzue honakoak: hitzaren trebezia landu izan duenari dagokion legez, irakurtzen dituenarentzat ere gozagarri.
Keywords: Antzerkia; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura