Baserria - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2022)
Ukitu testurak eta asmatu zer animalia dauden baserrian ezkutatuta. Ukitu ezkutuko animalia honen ehundura: zer da? Orain buelta orria. Ondo asmatu duzu, balea da! Ukitu eta esperimentatu etxeko txikientzat aproposa den arbel-liburu dibertigarri honekin.
2 urtetik aurrera (urdina)
La granja
Kartoia testuradun trokelatuzko estalki laminatu distiratsuarekin, testuradun kartoiaren barrualdea
Keywords: Baserriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Etxe-abereak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura