Ezkerraldea, izan zirelako gara (erronka) - Matanzas Gorostizaga, Miren; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2023)
"Ezkerraldea, izan zirelako gara" unitatea Batxilergoko edozein ikasle-talderekin landu badaiteke ere, esan behar da Ezkerraldeko ikasleentzat eta Euskara eta Literatura arlorako sortutako unitatea dela.
Batxilergoa
Keywords: Euskal kultura; Soziolinguistika; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; Unitate didaktikoak