Oliviak amona galdu du - Lindo, Elvira; Sedano, Ane; Urberuaga, Emilio (Barakaldo : Ikasmina, 2023)
Olivia txikiaren beste abentura bat. Olivia eta bere amona supermerkatura doaz erosketak egitera, eta gozokien artean jostatzen diren bitartean, norbait galtzen da...
6 urtetik aurrera (urdina)
La abuela de Olivia se ha perdido
Letra larriz idatzitako ipuina.
Keywords: Amona-biloben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura