Esmeralda eta ozeanoko jaia - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Love, Mike (Bilbo : Mezulari, 2023)
"Esmeralda desberdintasunak egiten du berezi. Esmeralda sirena-printzesa nola izan ikasten ari da, baina ez du batere gogorik horretarako. Ez da batere trebea jendetzari kasu egin eta errege-jantziei eragiten, eta ez da batere trebea bere gauzetan ere ilea nahasia eta harro-harroa du. Esmeraldaren olagarro maskota zimurtuari, Inkipoliti, ere ez zaio asko gustatzen errege jauregian bizitzea. Urteroko Ozeanoen Desfilea ospatuko da laster. Sirena-printzesa izateko bezain ausarta izango al da Esmeralda, baina bere erara, modu berezian? Murgildu Esmeralda eta bere maskota olagarroarekin, Inkipolitekin, jarduera eta zeregin ugaritan!
8 urtetik aurrera (gorria)
Esmerald and The Ocean Parade
Keywords: Sirenak; Abenturak itsasoan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak