Narrasean - Olaizola Gabirondo, Katti; Aiastui Iturbe, Jon Patxi; Caballero, Paul (Bilbo : Sua, 2023)
A zer komeria, egun baten esnatu, eta nor zaren ezin gogoratu! Hori gertatu zaio gure laguntxoari. Arnasa sakon hartu du, eta begiak luzatu ditu; luze-luze-luze eta zabal-zabal-zabalik. Zer demontre gertatu da? Nola heldu naiz ni honaino? Lagundu nahi diozu bilaketan? Ea noraino zaramatzan bideak! Gure etxe inguruan bertan topa ditzakegun animaliei buruzko ipuin eta galdera-jolas dibertigarriak topatuko dituzu liburu honetan. Etxeko txikiekin natura esploratzen eta ezagutzen hasteko, gure inguru hurbilenetik abiatuta.
3-6 urteko haurrentzat (urdina)
Keywords: Naturaren ezagutza -- - Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zientzia-dibulgazioa; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura