Nire amama umea da, ni bezala - Agirre Garmendia, Alaine; Azpiazu, Ainara (Bartzelona : La topera, 2019)
Mundu guztiak dio nire amama oso zaharra dela, baina bai berak eta bai nik badakigu, barru-barruan, ume bat daukala ezkutatuta. Alzheimerraz seme-alabekin hitz egiteko modu samur, sentikor eta dibertigarrian. Alaine Agirrek eta Ainara Azpiazuk amona eta bere biloba eta istorio hunkigarria ekartzen digute helduek ezarritako kodeetatik haratago maitasuna eta ulermena.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Alzheimer gaixotasuna -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa erraza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak