Euskara eta Literatura : Batxilergoa 2 (ikas-egoera) - Retolaza Gutierrez, Iratxe; Garmendia, Itsaso; Epelde Pagola, Imanol; Lizarralde, Miriam; Sanchez Lamikiz, Olatz; Mendiola, Inma; Lizarralde Azkoaga, Miriam; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Euskara eta Literatura" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Sekuentzia didaktikotan edo ikasteko egoeratan antolatuta dago, eta bakoitza gai jakin baten inguruan ardaztuta dago. Pentsamendu kritikoa sustatzeko jarduerak eskaintzen dira, eta arreta berezia eskaintzen zaio genero ikuspegiari eta euskal kulturaren transmisioari. Lizentzia digitala barne.
Batxilergoa, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikas-egoerak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak